reede, 14. mai 2010

11.05.2010

Täna panime teele Desmodiumilaadungi. Selleks pidin hommikul sõtma Frigodomi (külmladu) juurde ning kohtuma seal Frederici, Danteli ja Bernardiga. Plaan oli laadida kotid külmunud taimedega merekonteinerisse, kuid enne avasime mõned kahtlased kotid, kontrollimaks, kas on ikka tegemist õigete taimedega. Ja võta näpust - kõigil juhtudel osutus kahtlus põhjendatuks - st vähemalt Frederici arvates olid enis kottides valed taimed.
Valed taimed laadisime pirukaautosse, kuid neid jäi veel järgmisekski autotäieks. Plaan on teha nad kompostiks. See saab olema tõeliselt kallis ja töömahukas hunnik komposti, kuid pole miskit parata - tegemist lihtsalt ei ole selle taimega mille müügi osas Frederic oma klientidega kokku leppis. Muus osas on tegemist igati ilusa halja heinaga, lihtsalt mitte tolle ‘’päris õigega’’.
Frigodomi miinuskraadides kottide konteinerisse laadimine oli tõeline eksootika, nagu kliimahüpe tunniks ajaks talvisele kodumaale ja siis taas tagasi 28 kraadi ja 100 %-lise niiskuse juurde.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar