laupäev, 18. juuli 2009

sündmused seni

*tartu-elu otsad on saamas kokku tõmmatud. aastate jooksul kogutud 'varandus' juba suuremalt jaolt kastidesse surutud ja maale viidud. jäänud veel üksikud esemed, siis madratsid lahti lõigata (õmblesin nad nimelt kunagi kokku, moodustamaks suurema voodi....nüüd saab nende läbilõikamine olema justkui lindilõikamise, no nagu mingite pagana uute haiglakorpuste avamistel vms eksole, vastand);likvideerida kõik jäljed oma kohalolekust ja ehk lubabki üliõpilasküla mul konfliktivabalt lahkuda
*plaan veeta kogu allesjäänud aeg tööl või joobes andis tagasilöögi - kurgus tõstis pead mädasünnitav ahelkokk (Streptococcus pyogenes - tõlke kvaliteet võib olla ja kahtlemata ongi küsitav).
ka parimad plaanid ei ole kuulikindlad. vähemalt olin lõpuni truu - läksin põhja koos plaaniga
*akadeemilise puhkuse taotlemine ei olnud sugugi meeldiv kogemus. juba selle teema puudutamine vajutab dekanaadi-tädide küljes mingit nuppu, mis paneb nad küsijasse suhtuma kui inimkõntsa. üldiselt on nad siiski toredad tädid .
*kollapalavikuvaktsiin sai tehtud veidras värske värvi järgi lõhnavas tühjusest kajavas kontorihoones pesitsevas 'meditsiiniuuringute keskuses'. neil nimelt ei olnud järjekorda. küll aga olid neil olemas usutavate kirjadega templid ja õigus väljastada sertifikaate. peale selle olid neil ka vinged kontoritoolid.
*hangitud saapad, täpsemalt US-Army troopilise suunitlusega lahingjalavarjud. ameerikast pärineva kraami kasutusjuhendid ei väsi iial üllatamast oma lõbusa detailsusega. Antud toote juhendis oli nimelt kirjas: ''neglect of the feet can cause Jungle Rot and make you a casualty''. niisiis parem mitte jätta jalgu nö hooletusse
otsustasin saapad sisse kanda. selle tulemusel oleksin aga peaaegu muutunud 'inimohvriks' lühikese teekonna jooksul lõunakeskusesse ja tagasi. veritsesin. kuid peagi olen valmis asuma uuele katsele.
*ja veel: tegin selle blogi. tegin kuna mul on tarvis kõike mida ma teen broadcastida. hirmsal kombel sealjuures. novot. ja tulenevalt tollest vajadusest broadcastida ka selle blogi pealkiri või aadress või kuidasiganes need noored seda asja kutsuvad - 'mõrraheide'. selle vabatõlke kaasautorluse eest tänud Ott L.-le ja alkoholile (lihtsalt selgituseks või nii)
*ühtlasi olen kurva kuju rüütel, selgub

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar