laupäev, 5. juuni 2010

01.06.2010

Teine päikeseline päev järjest ning mul on tunne, et hakkan ärkama talveunest. Kui ilm ei ole ropp on siin täiesti tore.

Mootorsaag ei püsi koos mu liimimistest hoolimata, arvan, et nüüd üritamisest piisab ka, Frederic võib selle viia parandusse või prügimäele. Kuna puudub vahend (mootorsaag eksole) tavaliselt argipäevi täitvaks primaarse vihmametsa hävitamiseks, ründasin tänagi trimmeriga laagris võimust võtvat sekundaarset vihmametsa. Ma ei liialda siinkohal üldsegi palju - viimane niitmine leidis vist aset aastal 2009 ja osad ‘’murus’’ vohavad noored puukesed on jõudnud endale kasvatada juba sentimeetri jämeduse tüve.

Hommikul käisin siiski korraks ka metsas. Aega ei kulunud palju enne kui eile suure hoolega kokku liimitud saag hüppas laiali nagu jack-in-the-box. Ainult, et selline Jack, kes kastist välja hüpates vehib vihaselt terava saeketiga. Koju jõudes märkasin õue peal puudesalus rohelisi papagoisid. Spray-and-pray’isin neid nii püsti kui põlvelt laskeasendis ning paistab, et sain kätte isegi mõned head kaadrid. Jälle üks uus loom purgis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar