laupäev, 12. juuni 2010

06.06.2010

Päev oli üpris rikkalik kohtumiste poolest faunaga. Hommikuse kooparetke ajal nägin üht vähemigapäevast sisalikku ning õhtusel jalutuskäigul kohtasime imepisikest koolibrid (tõesti mesilasesuurust, ma ei olnudki säärast varem näinud) ning mingit tumedat volaskjat elukat, kes meie lähenemise peale puu otsast alla ronis ning plehku pani. Määrasime ta suurima tõenäosusega puu otsas elutsevaks okasseaks.

Sain ühe uue ühiku fotovarustust ning lähiajal kavatsen teha palju tobedaid ja toredaid makrofotosid. Üleelusuurusena on kõik ju huvitavam. Näiteks Turkmen-bashi, muidugi on ka kuldsena kõik huvitavam, aga mul puuduvad ideed, kuidas metsaelu kullata.

2 kommentaari:

  1. noh, mis fotonänni sa nüüd said siis? üldse....kuna sul seal niiske suht :), siis kuidas sul varustus vastu peab? kas kere on ilmastikukindel(mis kere täpsemalt on üldse?)

    VastaKustuta
  2. ringvälk laekus. kere ei ole tegelikult ilmastikukindel, tegemist on pentax k200d-ga, aga ta on üldjoontes elus püsinud. Enamike objektiivide sees vohavad seeneniidistikud. Ehk siis - kliima on fototehnika suhtes ebasõbralik

    VastaKustuta