laupäev, 21. november 2009

16.11.2009

Käisime Cacao’s. Cacaos käimine seisneb sealsel turul paari ringi tegemises ja aasiapärase kokakunsti tarbmimises, viimaseks kasutasin täna pulki, oskamatult ja aeglaselt. Aga turult ostsin nedale paari ‘hmongi pükse’, näen neis välja nagu David Caradine, aga (ja) nad on väga mugavad. Kuid kuna nad on musta värvi, kardan et nad kaotavad peagi oma esteetilisuse nagu kõik teised mustust välja näitavast materjalist esemed mis minu trajektorile sattuvad.


Tagasiteel nägime tee ääres abitut laisikut, keda möödujad armutult pilastasid (tõstsid teda kraest nagu kassipoega või kutsikat). Ühinesime. Laisik on tõeliselt aeglane, isegi ‘põgenedes’, kuna ta ei jõudnud piisavalt kiiresti puudeni - ja inimesed ju tahtsid teda näha puu otsas - tõsteti ta sinna.


Öösel jällegi alguspüük. Ilm oli soodsalt tuulevaikne ja ka niiske. Viimastel päevadel on lõksule hakanud tulema pöörase väljanägemisega ‘sabadega’ liblikaid, kelle perekonnanimi on Copiopterix vms. Lisaks sadas ka megasomasid, kestvalt.


Üritasin teha entomo-turist Gianfrancoga fotojuttu, kuid ta kaldus sellest peagi lugude rääkimisele, mis polnud ka paha, sest ta paistab olevat üpriski mihkel vestmises..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar