laupäev, 27. veebruar 2010

24.02.2010

Vabariigi aastapäev. Heiskasime lipu õuel olevale raadiomastile, mitte küll päris tippu, kuid siiski laagri kohale ning kuulasime hommikusöögi kõrvale isamaalist muusikat.


Tegime siiski ka tööd - istutasime mõned taimed, ühe neist väga lähedale nende väga valusate suurte mustades sipelgate pesale, niiet üritusest ei puudunud ka põnevus. Sipelgad sibasid vihaselt ringi, otsides pahategijat, kes nende pesa sissekäigu juures kaevetöid teeb. Õnneks nad seda pahategijat ei leidnudki.


Kivisesse pinnasesse ja läbi juurte taimede jaoks auke raiudes ja kaevates higistasin nagu purskkaev, ilm ei olnudki kuigivõrd soe, aga hingamisteedes asjatavad pisikud tegid olemise siiski kuumaks. Kivide kangutamise käigus õnnestus pooleks murda kirka vars, metsast sai tehtud uus, mis samuti mõned tunnid hiljem robustse väärkohtlemise tõttu purunes.


Õhtul leidus siiski ka aega tähhtpäeva pidamiseks: korraldasime paraadi, tegime sellest reportazhi, ning vaatasime kuklakarvu tõstvat aadetest pungil isamaalist filmi ‘Malev’.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar