teisipäev, 20. aprill 2010

04.04.2010

Laupäeval jätkus eneseväärkohtlemine. Üritasime Danteliga tõsta üht pooleldi täis 200liitrist diislivaati, kui see meil käest libises ning mind oma servaga vastu lõuga lõi. Pihta saanud koht oli pisut verine ja kasvatas hiljem hematoomi ning vastaspoolne lõualiiges sai venitatud nii, et mälumine oli valus. Seetõttu sõin terve päeva vaid magusat, miski muu ei tundunud olevat väärt valusat lõugade liigutamist.


Laupäeva hommikupooliku veetsin sohverdades Frederici ja Danteli, pärast lõunasööki sõitsime Katiga linna. Õhtu Cayenne’is oli väga meeldiv, öistesse lõunamaa tänavatesse hakkab siginema juba teatav kodusus. Lisaks käisime ka poes, kust leidsime laagri ümbrust kujutava kaardi, ei olnud ki varem seda kaardilehte kusagil silmanud - edu. Nüüd saab pisut rohkem informeeritult metsaretki planeerida.


Pühapäeva hommikul käisime Matoury lähedasel mäel ( Montagne Grande de Matoury vms), kus oli pisut teistsuguse väljanägemisega vihmamets kui kodusel Kaw mäel (domineerisid erinevad palmid) ja ka pisut faunat: sisalikud ja aedniksipelgad.

Õhtul sai pisut eksperimenteeritud plasttaldrikust välguhajuti meisterdamisega ning seejärel seda testitud. Nädalavahetused on toredad...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar