teisipäev, 20. aprill 2010

05.04.2010

Hommikul panime kanadele värske saepuru, vana oli juba liialt väetiselaadseks muutunud. Selle ürituse käigus leidsin tühjade kottide hunnikust tarantli, kuna Cyrillil olid lihavõtte puhul külas sõbrad, pistsin ämbliku karpi ja andsin neile. Poistele ju ikka meeldivad ohtliku väljanägemisega loomad, kuigi tarantlit iseenest ei saa ju küll oluliselt ohtlikuks pidada.


Kuna täna on tõenäoliselt puhkepäev, siis läksime metsa. Sihtmärgiks oli mõned nädalad tagasi leitud koobas. Sel korral tahtsin mõõta GPS-iga selle koordinaadid ning ta kaardile märkida. Täiendavad maadeavastused justkui. Metsas kõndides nägime looma, kes on varem mõned korrad ka teel auto eest läbi jooksunud, konsensuslikult peame teda jaguarundiks, aga ta võib olla ka mingitlaadi kärplane.


Frederi rääkis, et lähedal pidi olema ka üks väga suur koobas, piisavalt suur, et mahutada sümfooniaorkestrit, rääkivat Nemad. Frederic ise koopa täpset asukohta ei tea, kuid näitas mulle üldise piirkonna. Täna pärastlõunal läksingi sellesse kanti kõndima. ‘Orkestrikoobast’ sel korral ei leidnud, kuid jalutuskäik oli siiski tore, ilusad ojad ja mitmekesise maastiku tõttu varieeruv taimkate. Kohtasin vaid üht huvitavat elukat - pisikest sisalikku, kes osavalt puudel ronib ja hüppab. Tegin mõned pildid, kuigi selline loom on varemgi mu kaamera ette jäänud. Kahveldamine ja ‘spray&pray’.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar