teisipäev, 20. aprill 2010

07.04.2010

Eile käisin Fredericiga linnas ‘asju ajamas’. Viisime mootorsae parandusse jne. Pärastlõunal kuivendasime Katiga laagrisse viival teel laiutavad hiiglaslikud vihmaveeloigud. Süvenndasime kraave mulistades poole sääreni mudases vees. Kaane ei olnud, niitusse tõenäoliselt ka mitte.


Täna hommikul läksin jällegi Fredericiga linna. Pakkisime kokku taimed, mis ta pidi Pariisi kaasa võtma ja viisime siis kogu kraami lennujaama. Pariisist lubas ta tuua mulle uue objektiivi, heitsin siin silma ühele valgusjõulisele normaalfiksile, kui nii võib öelda. Sõites jutustas Frederic ka prantsuseguajaanalugusid. Näiteks olevat eelmisel nädalal lennujaamas kinni peetud üks saksa mees, kelle kotist leiti 44 Dendrobates tincturiat. Juhuslikult sellise tegelase tabamine on mõistagi ebatõenäoline, toll olevat saanud vihje. Konnaliik keda sakslane sellises ülevoolavas koguses üritas P. Guajaanast välja smuugeldada on kaitstud CITES’i raames ning lisaks sellele on kõigi selgroogsete väljavedu P. Guajaanast keelatud.


Bensiinijaamas olid inglise keelt kõnelevad hääletajad, kes tahtsid sõita Saint Laurent’i. Ma ei saanud neid paraku ses osas aidata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar