kolmapäev, 9. september 2009

01.09.2009

Viisime hommikul mootorsae Bernard’i juurde, ravile nö. Lisaks probleemile keti pingutamisega selgus ülevaatusel ka vajadus uue keti ning süüteküünla järele. Bernard lubas kõik mured lahendada ning homme sae meile mäkke tuua. Külastuse käigus selgus ka, et Bernard’i pere oli vastselt täienenud ühe poeglapse - Luka- võrra. Nüüd on tal siis kaks tütart ja poeg, erinevates värvivarjundites. Vanim laps on varases teismeeas, arvatavasti, Bernard ise on eeldatavasti 50ndates, naine on oluliselt noorem. Säärane nooruslik perekonnaseis põhjendab ilmselt ka Bernardi päikselisust, mis tundub vanusegruppi arvestades ebatavaline.

Käisime ka linnas, ostsin uue kompassi kuna olin Eestist kaasatoodu metsatöödel ära kaotanud ning pühapäeval sai kompassi vajalikkus veenvalt tõetatud.

Ka täna pärastlõunal kasutasin ootmatult vabanenud aja ära ümbruskonnaga tutvumiseks. Jällegi võrdlemisi juhuslikust kohast metsa, liikudes põhiliselt mööda enamjaolt kuivi ojasänge. Ka täna leidsin lõpuks ka voolava veega oja ja pisemat sorti kaljud. Kuid vaevalt oli kliimaks saavutatud, kui valgus hakkas nõrgenema - kell oli saanud 5. Täna ei olnud õnneks tee peale tagasij õudmisega probleeme, kuna orientatsioon oli tehnoloogia kaasabil tõusnud ülesannete kõrgusele.

Tagasitee kujutas endast pidevat mäest üles kõmpimist, õnneks oli mul olnud ettenägelikkust võtta kaasa kosutav mandariin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar