kolmapäev, 9. september 2009

05.09.2009

Kraanikausis peksleb ärahammustatud sabaga suur kiil, lähenemas on geko, silmis helkimas kavatsus alustatu lõpule viia. On õhtu.


Pildistasin täna eile vannitoast püütud sajajalgset parimate loodusfoto tradistsioonide kohaselt - surnuna. Ei ole päris kindel, kas koreografeerisin tema lõtva keha loomulikult. Kogu ettevõtmine voolas üle huumorist, kui panin ta ‘’keskkonda’ olid kohe jaol sipelgad, kes asusid ilmselt teda sööma. Puhusin nad minema üritamaks vähegi varjata modelli vähest vitaalsust.


Kui siin õue peal päevitama heita võib peagi näha taevas (raisa)kulle. Eks neil ole ka mõnes mõttes õigus, aga sündmuste progresseerumise kiirust hindavad nad tugevalt üle.


Pärastlõunal tuli Bernard mootorsaega. Selgus, et olin väheste nädalate jooksul muutnud kasutuskõlbmatuks suure osa sae detailidest. Aga nüüd on ta parandatud, valmis teiseks raundiks. Võtsime maha ka mõned suuremad puud, keerulisem värk nö, mille ma algselt jätsin abstraktselt homse varna. Tarvitses koguni kasutada köit ja tali, et puid võimalikult soovitud suuna poole langema veenda. Kui mõned puud olid saanud valguse teelt koristatud hakkas tuul tugevnema ning Bernard andis mõista, et ta ei ole täna häälestatud mõrvaks, seega tõmbasime selles osas otsad kokku ja suunasime oma mootorsaega relvastatud raevu väiksemate puude suunas teisel raielangil.


Frederic naases reisilt ja temaga koos laekus ka kaks turisti. Vanemas keskeas belgialased, näib. Tegime ka tutvustusringi, aga mu tähelepanu oli sel hetkel kusagil mujal. Kui läheme homme liblikalõkse paigaldama pean ilmselt pöörduma nende poole :’’monsieur/madam’’ või kui tahan neid mõlemaid samaaegselt adresseerida, siis ‘’hei, frenchid’’.


3 kommentaari:

  1. küllap monsieur/madam andestavad kui varukast hercule poirot kaardi välja tõmbad :P

    räägi lähemalt,et mind huvitab mis teil seal igapäevamenüüs ka seisab? jajaa, kas skorpionist või ussist ei saaks asja taldriku peal - mitte et sus piinamishimu esilekutsuda/süvendada, lihtsalt huvi pärast küsin.. kohalikud söömiskombed?!

    VastaKustuta
  2. inimesed kellega igapäevaselt kokku puutun toituvad euroopalikult, prantslaslikult. beranrd näitas mulle küll metsas korra rasvast tõuku, kuid ei olevat seda ise kunagi proovinud:P

    VastaKustuta
  3. piprad on ka populaarsed üldiselt. olen marineeritud cayenne'i pipra abil rikkunud enda jaoks juba kaks söögikorda hiina restoranis. sest pärast selle tarbimist on ainust tundmus suu piirkonnast kuumus. kapsaitsiini maitse :D

    VastaKustuta