reede, 4. detsember 2009

03.12.2009

Üritasin põlema poputada üht oksarisuhunnikut, kuid enne kui õnnestus tekitada piisavalt kuum tulekese, mis kogu hunniku kuivataks ja siis säraküünlana lahvatama paneks, algas tugev vihmahoog, mis noore ja nõrgukese tule päris ära kustutas.

Kõduneva risu hunnikutest tuleb välja parvede kaupa väikesi kärbselaadseid elukaid, kes kipuvad ninna, silma, suhu ja juustesse, tekitades sellega palju ebamugavust. Mõte sellest, et mingid elukad lähevad minu sisse on üpris tülgastav, minu jaoks.


Õhtul üritasin vaadata televisiooni, Frederic mainis kunagi, et kuidagi on võimalik lülitada asi ümber inglise keelseks aga täna mul see küll ei õnnestunud. Võibolla on selleks mingi eriline menetlus, näiteks lõikad ööpimeduses opossumil pea otsast, tantsid veidi aega loitsudes ümber tema korjuse ja jätad ta siis kuivatusruumi põrandale vedelema. Näiteks.

Siiski leidsin ühe kanali, kus ei olnud prantsuse keeles dubleeritud, vaid kasutati subtiitreid. Paraku aga näidati sellelt kanalilt ‘’Alf’i’’, mis tundus lõbus ainult väga piiratud perioodi vältel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar