laupäev, 8. august 2009

06.08.2009

On sadanud palju vihma, peaaegu kogu päev. Kohati üritas taevas lausa niivõrd raevukalt vett maasse peksta, et tekkisid udupilved (nagu neid võib näha jugade läheduses) Seetõttu sai võsas ragistatud võrdlemisi üürikeselt. Selle aja jooksul õnnestus siiski näha üht sinikollast konna, kelle kirgas välimus lausa karjus lubadusi värvilisest reisist mis saab osaks sellele, kes üritab teda printsiks lakkuda.


Täna said mulle osaks ka seni valusaimad putukahammustused siin maailmajaos. Dolomeetri seier näitaks kaugelt üle sipelgahammustuse, kuid veidi alla herilase nõelamise. Hammustajate liigitamise osas ei võimalda mu kasinad teadmised hõimkonnast kaugemale minna. Igatahes olid nad ühiselulised (vaat kus sõna - sellise sõna kasutaja on ju ilmselgelt mingitlaadi asjatundja :P )


Kuna vihma tõttu ei saanud olulisel määral lõigata võsa, siis lõikasin hoopiski juukseid. Kohe päris ära. Väljanägemise seisukohalt mõistagi halb käik, aga see ei ole siin mingi teema. Igapäevastes hügieenitoimungutes on igatahes kohe peaaegu et minutine kokkuhoid ja päheronivate mutukate varjumisvõimalused on ka palju kesisemad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar