laupäev, 22. august 2009

20.08.2009

Elagu Eesti Vabariiki ja M. Heisatud lipp.

Emotsioonid metsatööst on läbivalt kehvad. Palavus, väsimus, sipelgad, kep’id, enesevigastamine. MacGyver’is on selline osa, kus Mac peab tapjasipelgate rünnaku ajal oma sõbra ja enda päästmiseks minema läbi sipelgatormi ja õhkama tammi, et siis sipelgad vingudes ära upuksid. Siinne lugu on sarnane, kuid meie eesmärk ei ole mitte tammi õhkamine vaid atmosfääri hapniku osakaalu vähendamine koma midagi-midagi protsenti.

Our choice of weapon - the machete.


Pärast alusmetsa mahavõtmist omandab dzhungel lasteraamatuliku välimuse: suured puud moodustamas tumerohelisi võlve, rippuvad liaanid, ‘’katusest’’ läbitungivad üksikud päikesekiired ja aegaajalt suured metalliksinised liblikad.


Täna sai kep troonilt tõugatud, esikoha valusaimate putukahammustuste edetabelis hõivas uus tulija. Minu jaoks seni tundmatu liik, tema kirjelduski oleks puudulik, sest põhiliselt on meeles aisting, mis sündis lähikontaktist temaga. Siiski olid võrdlemise suured ja läbipaistvate tiibadega. Peaks siiski valumaestro nime välja uurima, puhtalt austusest nende töö suhtes.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar