laupäev, 22. august 2009

21.08.2009

Reede

Tuli paduvihm ja lõpetas töönädala pool tundi planeeritust varem. Tänuväärne, sest nädalne higiandam metsajumalatele oli juba niigi kuhjaga tasutud. Nädalavahetus on oodatud, saab minna pealinna ja mitte vähemolulisena ühenduda internetti.

Tänased sündmused minu isiklikul igaõhtusel valgustatud laval. Köögikonn kohtub palvetajaritsikaga. Sündmused hargnesid ja keerdusid taas kokku sekundi murdosa jooksul. Konna lühike kiire sööst ristsika poole, haaramine ja kugistamine. Ja siis: ühte neist ei oleks justkui kunagi olnudki. Aineringe maagia.

Märkasin suure ehmatusega, et sipelgad on leidnud strateegilise osa kehapiinast ja dirigeerivad oma vaprate sõdurite rünnakuid järjest sagedamini ‘privaatsfääri’. Piirkond mis harjumuspäraselt seostub mõnuga on nüüd seotud säärase haruldase piinaga. Iroonia.

Võibolla peitub ses loos mingi ‘kellavärgiga apelsini’ stiilis õppetund.

Igatahes - olge te neetud, eest-nööbiga-aluspüksid.

1 kommentaar:

  1. no hea ,et su jalg pole mädanema läinud tolle lämmatava kuumusega. Jäi esialgu mulje, et lõikasid sügavale sisse. Haha sipelgad on targad putukloomad! proovi stringe ja ehk poevad ka suuremate "põskede" vahele :D.

    PS! see võib olla huvitav kogemus: elada inimestega, kellega suhtlemine on keelebarjääri tõttu raskendatud.

    VastaKustuta