laupäev, 29. august 2009

22.08.2009

Laupäev

Käisime linnas turul, ühendusime siesta ajal internetti ja käisime rannas. Magus ja värskendav nagu guavamahl.


Eredalt jäid meelde kaks teeääres nähtud jalgratturit, järjest enam selgub, et rattasadulas aja veetmiseks on võimalusi pea piiramatult. Esimene mees väntas rahuliku tempoga mööda maanteed, toetus küünarnukkidega lenksudele ja luges vähemalt näiliselt vägagi süvenenult mingit ajakirja, autod liikusid tema ümber 90 km/h. Fatalism ja rahu kehastunult. Teine mees näis rattaga sõites saavat müokardi infarkti, vähemasti etendas ta peensusteni kogu iseloomuliku pantomiimi. Kuna ta aga kõige selle juures tempot muutmata edasi sõitis, eeldasin et temaga saab kõik veel korda.


Ujutud sai Atlandi ookenis. Praegu on siinsetes randades vesi küll pruun ja sogane, aga ma ei pirtsutanud kuna ta oli siiski ka märg, soolane ja soe.


Ostsin endale külapoest sääsetõrjevahendi. Kaasa toodud kaks ballooni OFF’i olid otsa lõppenu ilma ühtegi sääske peletamata. Uue vahendi toimeainet aga soovitab Merck Manual nii malaaria, kollapalaviku kui dengue’ palaviku profülaktikaks, niiet mul on temasse usku. Paraku aga seda, kuidas vältida sipelgate poolt elusalt söödud saamist, ei tea isegi Merck Manual.


Üritasin küpsetada ananassi taignas, imiteerida eelmisel nädalal Cacao’s proovitud maiustust, välja aga kukkus roppus. Ma ei olnud shokeeritud.

1 kommentaar:

  1. Püüdsin imiteerida kunagi ammu shushit. Lõpuks loobusin, sest see nägi välja rohkem okse, kui shushi.

    VastaKustuta