pühapäev, 16. august 2009

10.08.2009

Kirjutan jällegi metsalangetamisest. Täna laekus ‘rindele’ Dantel, niiet asjad liiguvad veidike kiiremini. Kuid saekett on juba päris nüri ja nagu sellest oleks veel vähe oleks,üritasin teda joota ka diisliga. Bensiinimootor ei tööta selle kraamiga, sugugi. Valisin vaatide vahel, mille peale oli kirjutatud kas ‘’gasole’’ või ‘’super’’ ja nagu tuli välja, on gasole diisel. Vanahea nuusutamine oleks vast ka aidanud...

Igatahes pärast paagi sisu vahetamist veidi tuleohtlikuma süsivesiniku-kokteili vastu nõustus saag jällegi oma nürit ketti keerutama.

Ilm oli täna selge ja krõbedaks kuivanud lehtede vahel nägin esimesi suuremat sorti ämblikke - sellised karvaste jalgadega nagu nad ikka on. Muidugi kõigi ämblike jalad on karvased, kui piisavalt lähedalt vaadata, aga täna nähtud elukate jalakarvad võiksid probleemideta mängida palli minu jalakarvadega samas liigas. Nad siiski küll kaotaksid, aga mitte suurelt..

Sain Dantelilt üle miljardi baidi kitsamas (guajaana) ja laiemas (kariibi) mõttes kohalikku muusikat. Peaks olema igati sobiv soundtrack õhtusele võrkkiiges vedelemisele.


1 kommentaar: