laupäev, 20. märts 2010

06.03.2010

Lõpetasin eile empiirilise amoksitsilliinitarbimise, kuna ei olnud ilmnenud vähimatki muutust köha intensiivsuses ega iseloomus.


Täna käisime linnas. Tavapärane turulkäik, einestamine väljas ja ühendumine internetti. Viimasel ajal on sellesse rutiini lisandunud ka pesupesemine kontoris olevas automaatpesumasinas. Mugavus!


Pärastlõunal saabus Pariisist lennukiga uus turist, keskealine looduse- ja fotoentusiast, kes elab Reunioni saarel India ookeanis. See saar on nagu P. Guajaanagi Prantsusmaa ülemereterritoorium.

Mehe leidsime lennujaamas ilusti üles, kuna oli teada, et ta kannab valget delfiinidega t-särki. Üllataval kombel oligi ainult üks mees, kel seljas säärane särk. Planeeritud on erinevaid tegevusi/külastusi, kuid senise jutu põhjal on jäänud mulje, et mees on põhiliselt huvitatud loomade pildistamisest. Homme näiteks oli Frederic välja pakkunud Patawa joa külastuse, kuid täna leppisime kokku, et läheme hommikul kell 7 metsa. Sest loomad on metsas. Ja mina olen siis jällegi justkui giid. Nojah, täna õppisin ära ka näiteks ühe taime nime, loodetavasti näeme seda mitmel korral. Aga vähemasti saab mees metsast välja toodud, sellist juhatust võin pakkuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar