kolmapäev, 29. august 2012


09.08.2012

Olukord verdimevate putukatega on eskaleerunud üpris koledaks. Eile, kui korjasin taimi, oli korraga kallal nii palju parme, et mulle näis, et olen õppinud mõistma nende keelt. Seal on küll ainult üks fraas: ‘fssssszzz’ vms, mis tähendab vabalt tõlgituna ‘tere tulemast põrgusse’.
Vahva on ka see, et kui mullaste kätega parme ja sääski eemale peksta on kõik rõivad ja nägu, kael, juuksed jne peagi väga räpased. Suht tülgastav.
Täna õhtuks ei olnud meil ka enam sääseküünalt. Saabus vastus küsimusele, kui effektiivsed need küünlad sääkede peletamises õigupoolest on - vägagi. Klassikaline kaotatu hindamise lugu.
Seoses kogu selle räpasuse ning jubedate parasiitidega saabus täna ka arusaamine, et hind on liiga kõrge, olevikus. 
Õnneks tuleb peagi nädalavahetus - saab minna paatima ja mis kõik, niiet kokkuvõttes ja eriti hiljem meenutades võib kõik olla okei. Distants võimaldab mängida varjunditega, sitta võib ironiseerida saiaks…

P. läks koos oma abikaasa ning emaga õhtuks ära, ning me pidime koerad ööseks kinni püüdma. Kohalike loomade Doki ja Princessiga ei ole probleeme, aga uus elukas Leon võib täna öösel oma võõraviha tõttu saada jaaguari kesköiseks snäkiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar