kolmapäev, 29. august 2012


16.07.2012

Ei jõudnudki raamatu lugemisega eriti kaugele, kui pidin juba taskunoaga tilkuva köögikraani kallale minema. Keerasin kraanide sees olevad kruvid kinni aga see ei lahendanud probleemi. Veidi frustreeriv. (Raamatuks on siis ‘Zen and the art of motorcycle maintenance’)
Hommikul käisime kuivatis asjatamas ning linnas poodlemas. Teel tagasi Lodge’i leidsime suure ämbliku (?), kelle püüdsime mõistagi kinni. Kuna ühtki mõislikku konteinerit ei olnud käepärast sai kiirelt kohapeal tühjaks kaanitud Guarana Ara limonaadipudelist ning minu laigulisest sallist moodustatud talle ajutine eluruum. Nüüd on ta köögilaual suures karbis, kuhu meelelahutuseks on lisatud ka lehti ning üks puujurakas, mille alla ta saab stressi eest peituda. Päeval sai teda sätitud ka erinevatesse olukordadesse, et teha ‘loodusfotosid’.
Pärastlõunal sai tehtud ka esimene katse päikese käes taimelehti kuivatada. Näib, et kui taevas on selge toimib see suurepäraselt. Kui taevas on selge. Paraku on aga viimastel päevadel esinenud ka tugevaid vihmasadusid.
Homme saab sama üritus ette võetud suurendatud skaalal, kuna juba üpris varsti peab olema valmis päris kaalukas kogus üh taime kuivatatud lehti ninge meie elektri käitatav kuivati Matoury lähedal ei suuda mingil moel selle ülesandega toime tulla. Seega tuleb lootused asetada tulevaste päevade päikeselisusele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar